Om oss

En komplett tillverkare av byggnadskonstruktioner

Vi har under åren växt och utvecklats till en komplett tillverkare av byggnadskonstruktioner i stål och plåt. Vi verkar i hela Sverige med fokus på entreprenader i Stockholmsregionen, där vi bland mycket annat engagerats för stora projekt. Under våra år i branschen har vi blivit en naturlig samarbetspartner där service, flexibilitet och väl utfört arbete  har gett oss det ett stort förtroende bland våra kunder.

Toppmodern fabrik och maskinpark

Våra verkstadslokaler har hög kapacitet och drivs av kunnig och erfaren personal. En av våra främsta styrkor är att vi kan erbjuda kunden en komplett lösning under ett och samma tak. Med våra rutinerade och sakkunniga medarbetare och vår moderna maskinpark tillhandahåller vi unika lösningar som helt kan anpassas efter beställarens behov. Inga projekt är för stora eller för svåra för oss och vi bistår med allt upptänkligt genom hela processen, från projektering till färdig produkt, montering och besiktning - allt enligt kundens önskemål och behov.

Stålkonstruktioner

Mångsidiga och flexibla

Precis som materialet vi främst arbetar med vårt företag fullt av möjligheter och begränsningarna mycket få. Vi är alltid öppna för frågor, förslag och idéer kring vad som skulle kunna vara möjligt. Våra verkstadslokalers höga kapacitet och vår personals erfarenhet och kunnighet gör det möjligt för oss att vara i princip hur flexibla som helst i fråga om vad som är görbart - vi ställer oss 100% positiva till all form av utveckling och innovation!

Kvalitetssäkrade arbeten

Sedan 1996 har vi infört och dokumenterat ett kvalitetssäkringssystem av vår produktion i enlighet med ISO 9002. Sedan 2008 är detta system översatt till verksamhetsledningssystemet FR2000. Vi är även certifierade i EN1090-1 samt SS-EN ISO 3834-2.

Unika lösningar för alla behov